Er dit Campingvogns TV DVB-T2 klar?
Ellers får du sort skærm fra 31. marts 2020

De danskere der modtager tv-signal fra egen tv-antenne skal seneste 31. marts have DVB-T2 kompatibelt udstyr for fortsat at kunne se tv.

En del af Boxers tv-kanaler udsendes allerede som DVB-T2, men det er værd at bemærke, at alle tv-antennesignaler i Danmark omlægges til til DVB-T2 21. marts 2020 – herunder også DR’s kanaler.

Hvis du ikke har et nyere fjernsyn eller en tv-boks, der er klar til DVB-T2 signaler, så mister du altså al adgang til tv fra din tv-antenne.

Ændringerne sker på baggrund af en politisk beslutning, hvor frekvenser over 700 MHz bliver frigjort til mobiltelefoni. Dermed skal kanalerne pakkes ned på færre frekvenser og det kræver så at man skifte til DVB-T2 teknologien.

Hvordan tjekker du om dit TV har DVB-T2 modtager?

Overordnet så er det sandsynligt at dit tv eller tv-boks har DVB-T2, men er dit udstyr fra 2012 eller før kan det være uden DVB-T2.

Har du efter en kanalsøgning TV3+, 6’eren, TV 2 Zulu kanalerne på din kanalliste (du behøver ikke at kunne se dem / have abonnement, bare de er med på kanallisten), så kan dit tv eller tv-boks håndtere DVB-T2. Mangler de kanaler, så skal du udskifte dit fjernsyn eller anskaffe en ny tv-boks.

Om DCS

Hent vores folder der beskriver hvad

DCS kan tilbyde ved at trykke på knappen herunder

Kontakt DCS   --------------------->>